Over ons


 

Mag ik mij even voorstellen!

Ik ben Renate Tuin, eigenaresse van Raskatten Resort Cats-Inn en Trimsalon Scooby-Doo en samen met mijn man Bastiaan en ons hele dierenarsenaal woonachtig in Havelte in het mooie Drenthe.
Onze liefde voor de dieren is begonnen met onze eerste Bruine Newfoundlander, daarna vonden we de Ragdoll katten helemaal geweldig, daarvan hebben we er nu nog steeds 3, en ondertussen hebben zich daar 2 Noorse Boskatten bijgevoegd. Ook hebben we nog een Grijze Roodstaart Papgaai en inmiddels weer een andere Bruine Newfoundlander, waar een mega grote Sint Bernard nog aan vooraf is gegaan. Dus er is hier wel sprake van een echte “dierentuin”.

Ik heb mijn hele leven al wel iets met dieren willen doen, maar ja, hoe en wat…..
Omdat de vacht van een Newfoundlander zeer zeker niet de makkelijkste vacht is, ben ik op het idee gekomen, zelf een Trimsalon te beginnen, wat heel lang geleden is gelukt. Jaren heb ik met plezier in Meppel mijn Trimsalon gerunt, maar het bleef kriebelen, we wilden heel graag iets voor Raskatten opzetten. Maar hoe en wat, dat wisten we toen nog niet. Bij het zoeken van een andere huis, zijn we in Havelte uit gekomen, alwaar we dit huis hebben gekocht en onze 2e droom hebben kunnen waarmaken. Hier hebben we heel wat bloed zweet en tranen in zitten, het was een soort van bouwval gezocht en wij hebben er voor de Katten echt een paradijsje van gemaakt.

Alles is hier in onze woning gerealiseerd, op de eerste verdieping met een deur naar het dak, dat helemaal omheind is, zodat ontsnappen hier echt onmogelijk is. We weten hoe moeilijk het is om je “kindje” bij iemand anders achter te laten, maar vooralsnog is iedereen super tevreden en zijn alle katten heel relaxed als ze hier met zijn allen gezellig samen hebben gespeeld en geknuffeld.

Echt dus een super idee, wat ver boven onze verwachting heeft uitgepakt.