Resort


Ons fantastische resort is sinds 2013 voor alle raskatten geopend. Het is een zeer luxe pension geworden voor alleen maar raskatten.
Of het nu voor een aantal weken is of voor een weekend, u kunt uw raskat bij ons brengen zodat uw kat ook een aantal leuke dagen of weken heeft.

Het idee voor een super mooie en veilige opvang voor alleen maar raskatten is ontstaan door het feit dat wij zelf 2 Noorse Boskatten, 3 Ragdolls en 1 Maine Coon hebben. Wij vonden het heel moeilijk om een goede plek voor hun te vinden waar de verzorging zo zou zijn, zoals wij dat graag zouden zien.
Bij ons kunt u uw kat met een gerust hart achterlaten. Hij komt in een fantastische plek.

De binnenverblijven zijn in totaal 115 vierkante meter en het enorme dakterras is bijna 100 vierkante meter. Hierop is een grote kooi geplaatst waar de katten naar hartelust kunnen spelen en waar ze een super uitzicht hebben op alle vogeltjes die overvliegen.

Vaccinaties & gezondheid:

AANSPRAKELIJKHEID:
Partijen komen overeen, dat de pensionhoudster ten opzichte van de eigenaar niet aansprakelijk zal zijn voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte, verwonding of overlijden van het dier.

  • De inenting tegen niesziekte is verplicht en moet minimaal 2 weken en maximaal 12 maanden voor aanvang van het verblijf worden gegeven
  • De inenting tegen kattenziekte is verplicht en moet minimaal 2 weken en maximaal 24 maanden voor aanvang van het verblijf worden gegeven.
  • Het kattenpaspoort / entingboekje dient u mee te nemen (en in het Resort achter te laten) bij het brengen van uw kat.
  • Katers moeten minimaal 6 weken voor aanvang vakantie gecastreerd zijn.
  • Uw kat moet vrij van vlooien en wormen zijn wanneer u hem brengt, dus ontworm en ontvlooi uw kat 1 à 2 weken voordat hij naar het Resort wordt gebracht. Zien wij vlooien en/of wormen tijdens het verblijf van uw kat, dan zullen wij hem/haar hier uiteraard voor behandelen. Deze kosten zijn voor uw rekening.
  • Mocht u kat onverhoopt ziek worden, tijdens het verblijf bij ons, dan zullen wij natuurlijk onze dierenarts raadplegen. Wij werken samen met Dierenartsencombinatie Praktijk Staphorst.

Royal Canin, altijd 6 varianten beschikbaar in buffetvorm
In het Resort hebben de gasten altijd kattenbrokjes staan en natuurlijk vers water. Af en toe zullen we ze verwennen met wat natvoer.
Royal Canin is een uitermate hoogwaardig voer, de brokjes staan hier dag en nacht voor ze klaar. Ze mogen hier altijd zelf hun keuze maken uit verschillende varianten van Royal Canin. Dit doen ze dan ook met veel smaak en plezier.

Mocht u vast wat willen weten over ons Raskatten Resort Cats-Inn, dan kan dat natuurlijk altijd.
U kunt ons bellen op: 0521 854440 of 06 52046977.
Ik hoop u in de toekomst te mogen verwelkomen met uw raskat in Raskatten Resort Cats-Inn; het speciale pension voor alleen maar raskatten.